Design Interior de Calitate

Serviciile noastre, K'mob mobila la comanda

Povestea noastra

Servicii de designInterior.

K’MOB este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2013 si are ca obiect principal de activitate productia de mobilier la comanda si serie. Pe segmentul de productie mobilier din PAL melaminat si MDF ,lemn masiv,pentru mobilier de birou, institutii, hoteluri sau casnic.

Firma noastra are o mare mobilitate in realizarea pieselor de mobilier nestandardizate(bucatarii,camere de copii,dormitoare,camere de tineret,holuri,etc.), avand un numar de peste 2000 de comenzi executate si montate,ajutata de echipa de proiectanti si designeri care pot realiza cu o eficienta remarcabila diferite exigente ale cerintelor individuale.

Design Interior
Oferim servicii complete de design si arhitectura de interior la cele mai inalte standarde, realizand intregul proces, de la dezvoltare concept, proiectare 3D, planuri tehnice, urmarirea si implementarea proiectului.
Decorare
K'mob vă ofera solutia completa pentru amenajarea locuintei, iar decorarea este un aspect esential în orice amenajare. Din acest motiv, va oferim un serviciu specializat care include toti pasii necesari, de la consiliere la montaj.
Asamblare
Fie ca vorbim de asamblare mobila, demontare/montare mobila, decupare blat, prindere in perete , reparatii mobila, sau orice alte operatiuni de montaj mobila luam in calcul toate in realizarea unui montaj perfect.
Specializari

Cum Lucram

Intregul proces de lucru este gandit si gestionat in mod special astfel incat experienta achizitionarii mobilierului tau de vis sa fie pe cat de usoara si placuta posibil, fara prea multe batai de cap pentru tine.

  • Concept & Detalii
  • Prouctie
  • Asamblare